Головна » Підтверджено вихід фільму “Мисливці за привидами 5” від авторів “Моторошних пригод”

Підтверджено вихід фільму “Мисливці за привидами 5” від авторів “Моторошних пригод”

Підтверджено вихід фільму "Мисливці за привидами 5" від авторів "Моторошних пригод" (Фото: google)

Підтверджено вихід фільму “Мисливці за привидами 5” від авторів “Моторошних пригод” (Фото: google)

Навряд чи хтось сумнівався в тому, що всесвіт «Мисливців за привидами» перестане розширюватися, але зараз є підтвердження, що ведуться активні дискусії про новий фільм.

Читайте також: Кінопрем’єри тижня: Мисливці на привидів, Проклята Діва, Зелений кордон та інші

«Мисливці за привидами: Моторошний жах» продовжили історію з сім’єю Шпенглерів, коли вони переїхали до Нью-Йорка і зіткнулися з Гарракою, який погрожував заморозити всю планету. Блокбастер погано показав себе в прокаті, зібравши трохи більше 200 мільйонів доларів при бюджеті в 100 мільйонів доларів. Судячи з усього, це не вважається провалом для Sony.

В інтерв’ю виданню The Direct режисер Гіл Кінан підтвердив, що для франшизи готують новий фільм.

Ми продовжуємо розмови про те, щоб розповідати більше історій про «Мисливців за привидами» на великому екрані. І слідкуйте за оновленнями. Далі буде більше. Про це трохи пізніше.

Серіал “Мисливці за привидами” пов’язаний з фільмами

Логотип «Мисливці за привидами»

Крім того, Кінан розповів про нещодавно анонсований анімаційний серіал “Мисливці за привидами” від Netflix, над яким він активно працює з Джейсоном Райтманом.

І я говорив про те, що ми дуже активно розробляємо анімаційний серіал, який виробляємо разом з Netflix. Це те, що я активно роблю, Джейсон, зараз щодня, ми дуже схвильовані історіями в серіалі, які перетнуться з історіями про «Мисливців за привидами», які ми з тобою любимо.

Враховуючи, що мультсеріал знаходиться в активній розробці, він, судячи з усього, вийде ще до виходу нового фільму. Що стосується повнометражного проекту, то його не варто очікувати раніше кінця 2026 року, враховуючи виробництво Chilling Horror.

Прокрутка до верху