Головна » Цифровий реліз фільму “Джокер 2” відклали майже на місяць після провалу

Цифровий реліз фільму “Джокер 2” відклали майже на місяць після провалу

Цифровий реліз фільму "Джокер 2" відклали майже на місяць після провалу (Фото: google)

Цифровий реліз фільму “Джокер 2” відклали майже на місяць після провалу (Фото: google)

На початку жовтня на екрани вийшов фільм «Джокер: Божевілля для двох», який виявився ще більш суперечливим фільмом, ніж перша частина.

Читайте також: Чи є сцена після титрів у фільмі «Джокер 2: Божевілля для двох»?

Картина Тодда Філліпса отримує в основному негативні відгуки від глядачів і критиків, тому в прем’єрні вихідні темпи касових зборів почали падати. Судячи з усього, Warner Bros. вирішила «врятувати» фільм за коміксами за допомогою раннього цифрового релізу.

Спочатку планувалося, що фільм вийде в цифровий прокат 19 листопада, тобто через півтора місяці після виходу на великі екрани. Після гнітючого другого вікенду дату зрушили на три тижні – тепер другий Джокер з’явиться на цифрових полицях 29 жовтня 2024 року.

Джокер без парасольки
Цифровий реліз фільму “Джокер 2” відклали майже на місяць після провалу (Фото: google)

У цифровий прокат проект вийде лише через три тижні після прем’єри, що може свідчити про відчай у студії. Warner Bros. явно сподівалася на хіт, яким і був оригінал, але в підсумку сиквел принесе великі збитки.

Щоб вийти в нуль, фільму потрібно зібрати в прокаті близько $450 млн. Це вже буде неможливо, оскільки за два тижні релізу Joker 2 зібрав у світовому прокаті лише $165 млн.

«Джокер: Божевілля для двох» вийшов у кінотеатрах 4 жовтня 2024 року. Ми спробували пояснити, чому глядачі не зрозуміли фільм за коміксами.

Прокрутка до верху