Головна » П’ять ночей у Фредді 2: Дата початку фільму підтверджена

П’ять ночей у Фредді 2: Дата початку фільму підтверджена

П'ять ночей у Фредді 2: Дата початку фільму підтверджена (Фото: google)

П’ять ночей у Фредді 2: Дата початку фільму підтверджена (Фото: google)

Зірка “П’яти ночей у Фредді” Меттью Ліллард раніше заявляв, що зйомки сиквела розпочнуться у жовтні, а тепер є конкретна дата.

Читайте також: Найкращі фільми про великий бізнес, бізнесменів, топ-менеджерів та підприємців

ComicBook поговорив з Ліллардом, запитавши, чи почав він знімати другу частину «П’яти ночей у Фредді». Актор, який грає Вільяма Афтона, поки що ні, але підтвердив, що зйомки розпочнуться 27 жовтня 2024 року.

Дати початку і закінчення зйомок таких проектів найчастіше супроводжуються фотографіями зі знімального майданчика, тому шанувальники «П’яти ночей у Фредді» можуть очікувати першого образу вже найближчим часом.

“П’ять ночей у Фредді 2” виправить помилки

Меттью Ліллард приміряє костюм з фільму «П'ять ночей у Фредді»

Universal Pictures і Blumhouse розглядають сиквел як виправлення помилок. Так, виконавець головної ролі Джош Хатчерсон заявив, що сиквел буде не тільки дорожчим, але і страшнішим.

Багато критиків і деякі глядачі вилаяли першу екранізацію за те, що вона далека від жахів, хоча і позиціонується як фільм жахів.

Прем’єра фільму відбудеться на початку грудня 2025 року. На відміну від першої частини, друга частина спочатку вийде виключно в кінотеатрах. Оригінал зібрав у світовому прокаті 291 мільйон доларів, хоча був доступний у день прем’єри на сервісі Peacock у Сполучених Штатах.

Прокрутка до верху