Головна » Вийшов повний трейлер нового фільму “Людина-вовк”

Вийшов повний трейлер нового фільму “Людина-вовк”

Вийшов повний трейлер нового фільму "Людина-вовк" (Фото: google)

Вийшов повний трейлер нового фільму “Людина-вовк” (Фото: google)

До Хеллоуїна компанія Universal Pictures представила повноцінний трейлер фільму про Людину-вовка, який є ремейком класичного хорору.

Читайте також: Рецензія фільму “Наглядачі”

Головну роль виконав Крістофер Ебботт, а режисером виступив Лі Уеннелл, який зняв фільми «Апгрейд» і «Людина-невидимка». Новий проект так чи інакше пов’язаний з останнім – не виключено, що це один всесвіт.

Свіже відео, в якому Людина-Вовк показаний не в повному обсязі, ви можете подивитися нижче:

Про що новий «Людина-вовк»?

Спочатку головна роль у фільмі призначалася для Райана Гослінга. У той час до проекту був прив’язаний режисер Дерек Сьєнфранс («Звук металу»). В результаті обидва покинули ремейк; На його місце прийшли Крістофер Ебботт і Лі Уеннелл.

Перезапуск «Людини-невидимки» виявився великим успіхом у прокаті, зібравши у світовому прокаті понад 144 мільйони доларів при «скромному» бюджеті в 7 мільйонів доларів. Фільм має 92% позитивних оцінок від критиків на Rotten Tomatoes. Тому Universal Pictures відмовилася від Темного Всесвіту з блокбастерами про монстрів, вирішивши знімати невеликі фільми жахів. При цьому не виключено, що плани на спільний кінематографічний всесвіт були скасовані.

Новий Людина-вовк вийде 17 січня 2025 року.

Прокрутка до верху