Головна » Фільм “Веном 3” закладе основу для майбутнього великого лиходія, як колись Месники з Таносом

Фільм “Веном 3” закладе основу для майбутнього великого лиходія, як колись Месники з Таносом

Фільм "Веном 3" закладе основу для майбутнього великого лиходія, як колись Месники з Таносом (Фото: google)
Що пов’язує Null з Таносом (Фото: google)

«Веном: Останній танець» стане фінальним фільмом для персонажа, якого зіграє Том Харді, але стрічка познайомить всесвіт з новим персонажем всесвіту Людини-павука, Наллом.

Читайте також: Сцени після титрів фільму “Веном 3”: Розкрито кількість сцен

Келлі Марсель, режисерка та сценаристка фільму “Веном: Останній танець“, натякнула на майбутню появу Null після триквела.

Це просто вступ до Null. Це величезний, масивний персонаж, тому ви ніколи не зможете зробити його одноразовим. Так що це лише невелика дегустація Null. Ви познайомитеся з ним, а хто знає, що його чекає в майбутньому?

Марсель справедливо зауважила, що масштаби характеру просто не дозволяють розкрити рівень такого лиходія всього в одному фільмі. Далі режисер “Останнього танцю” дала фанатам підказку про майбутні історії всесвіту Людини-павука від Sony, які можуть прийти із серії фільмів “Веном”.

[Історія] Едді на цьому закінчується, але, як відомо, в каноні дуже багато історій про симбіотів. Отже, попереду ще багато роботи, і, можливо, в [Venom 3] є кілька пасхалок, які можуть дати поштовх цій подорожі.

Поява Null у фіналі трилогії про Венома буде обмеженою, але це може стати початком чогось більшого. Чи ні?

Що пов’язує Null з Таносом


Null у Веномі: Останній танець / Sony Pictures

На думку спадає закадрова історія Таноса для кінематографічного всесвіту Marvel. Божевільний Титан дебютував у першій сцені після титрів «Месників», і ми знаємо, до чого це призвело. Однак Джосс Уідон, режисер блокбастера 2012 року, зізнався в інтерв’ю IGN, що хоча він і представив Таноса глобальній франшизі Marvel, у нього не було подальших планів на лиходія.

Я начебто залишив Таноса напризволяще [після тизера у фільмі «Месники»]. Я люблю Таноса. Мені подобається його апокаліптичне бачення, його любов до смерті. Мені подобається його сила. Щоправда, я цього не дуже розумію. У нього була велика сила, і він був крутим у коміксах. <… >Загалом мені дуже сподобалося те, що [брати Руссо] зробили

Те ж саме може бути і для Null сьогодні, адже подальші плани будуть залежати від реакції глядача і касових зборів, а також від бачення режисерів майбутніх проектів всесвіту Spider-Man від Sony.


Знайомство з Null у фільмі “Веном: останній танець” розпочнеться 24 жовтня 2024 року.

Прокрутка до верху