Головна » Джеремі Реннер прокоментував відхід з ролі Соколиного Ока в MCU

Джеремі Реннер прокоментував відхід з ролі Соколиного Ока в MCU

Джеремі Реннер прокоментував відхід з ролі Соколиного Ока в MCU (Фото: google)

Джеремі Реннер прокоментував відхід з ролі Соколиного Ока в MCU (Фото: google)

В останні роки кінематографічний всесвіт Marvel пережив «струс», в якому деякі актори, які зіграли ключові ролі, відмовилися від своїх персонажів. Або знаходяться на межі завершення історії.

Читайте також: Замість Соколиного Ока: Джеремі Реннер зіграє у фільмі “Ножі наголо 3”

Одним з таких акторів є Джеремі Реннер, який грає Соколине Око, також відомого як Клінт Бартон. Нещодавно Реннер прокоментував свій можливий відхід з ролі та поділився думками про можливе повернення у майбутньому.

Незважаючи на те, що ми давно не бачили Бартона в кіно, актор хоче зіграти в нових «Месниках», сказавши в рамках подкасту Happy Sad Confused: «Я хотів би знову бути з усіма».

Коли Соколине Око повертається в MCU

Реннер був невід’ємною частиною MCU з моменту свого дебюту у фільмі «Тор» (2011), де він вперше з’явився як Клінт Бартон. Його персонаж став центральним персонажем у наступних кросоверах, включаючи «Месники» (2012), «Месники: Ера Альтрона» (2015), «Капітан Америка: Громадянська війна» (2016) та «Месники: Завершення» (2019). Також він став головним героєм сольного шоу, що вийшло у 2022 році.

Хоча офіційних заяв про наступну появу Соколиного Ока поки що не було, шанувальники кінематографічного всесвіту сподіваються незабаром знову побачити Клінта Бартона.

Швидше за все, герой з’явиться у фільмі «Месники: Судний день». Також давно ходять чутки про другий сезон «Соколиного ока».

Прокрутка до верху