Головна » DOOM: The Dark Ages – нова частина шутера буде про Середньовіччя

DOOM: The Dark Ages – нова частина шутера буде про Середньовіччя

DOOM: The Dark Ages
Що відомо про DOOM: The Dark Ages

Том Хендерсон, відомий своїми точними прогнозами та інсайдерською інформацією зі світу відеоігор, поділився новими подробицями про наступну частину легендарної франшизи DOOM.

За його словами, новий шутер від першої особи називатиметься DOOM: The Dark Ages і вже перебуває у розробці щонайменше чотири роки. Гра натхненна середньовіччям, яке обіцяє значно відрізнятися від попередніх частин серії, традиційно відомих своєю науковою фантастикою та пекельною тематикою.

Робочою назвою проєкту був «Нульовий рік», що натякало на те, що це буде своєрідний приквел. Не виключено, що дії розгорнуться у похмурому та жорстокому світі середньовіччя, що може додати унікальності вже знайомому геймплею DOOM.

За словами Хендерсона, офіційний анонс DOOM: The Dark Ages відбудеться на майбутній презентації Microsoft, запланованій на 9 червня 2024 року. Реліз, судячи з усього, відбудеться в першій половині 2025 року, оскільки Xbox вже запланувала вихід гри про Індіану Джонса наприкінці цього року.

Цікаво відзначити, що розробка нової частини зайняла більше чотирьох років. Це може свідчити про ретельне опрацювання деталей і високу якість майбутньої гри. Натхненний середньовіччям, тут є багато можливостей для інновацій як у геймплеї, так і в сюжетній лінії. Наприклад, на вас чекає використання зброї ближнього бою, унікальних для того часу типів ворогів. А також нових механік, можливо, пов’язаних із магією та алхімією.

Прокрутка до верху