Головна » Постер нових Черепашок-ніндзя підтвердив дату виходу

Постер нових Черепашок-ніндзя підтвердив дату виходу

Постер нових Черепашок-ніндзя підтвердив дату виходу (Фото: google)
Постер нових Черепашок-ніндзя підтвердив дату виходу (Фото: google)

До “Розповідей про черепашок-ніндзя” (Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles) залишилося всього кілька місяців, тому у нас є новий постер.

Читайте також: Нові фільми Netflix у травні: Успіх Атласу, Мадам Павутини та Черепашок-ніндзя 2

У 2023 році вийшов перезапуск франшизи – Teenage Mutant Turtles: Mutant Mayhem, який виявився неймовірно прибутковим. Пророкуючи такий успіх, Paramount+ запустила продовження у вигляді мультсеріалу ще до прем’єри мультфільму.

Tales of the Teenage Mutant Ninja Turtles обіцяє стати веселою пригодою, показавши події після повнометражного фільму 2023 року. Шоу, над яким працюють Крістофер Йост і Алан Ван, стане «мостом» між першою і другою частинами.

Постер нових Черепашок-ніндзя ви можете побачити нижче:

Прем’єра «Розповідей про черепашок-ніндзя» відбудеться у серпні 2024 року. Проектом займається анімаційна студія Nickelodeon за підтримки Point Grey Pictures. Реліз відбудеться на Paramount+.

Сиквел Mutant Mayhem раніше отримав дату виходу 9 жовтня 2026 року. Крім того, стартував фільм за мотивами «Черепашки-ніндзя: Останній ронін» з живим акторським складом і віковим рейтингом R. Джерелом цієї інформації стало видання The Hollywood Reporter, яке повідомило про запуск проекту. 

Прокрутка до верху