Головна » Захоплюючі детективні серіали на Netflix

Захоплюючі детективні серіали на Netflix

Захоплюючі детективні серіали на Netflix (Кадр з фільму)
Захоплюючі детективні серіали на Netflix (Кадр з фільму)

Детективні серіали завжди вражають глядачів яскравими сюжетами та несподіваними теоріями, що тримають у напрузі. На стрімінговій платформі Netflix є чимало таких кінопроєктів, де кожна серія наповнена таємницями, інтригами та загадковими персонажами.

Редакція Кіно Клубу рекомендує захоплюючі детективні серіали на Netflix, які неодмінно запам’ятаються вам. Тож влаштовуйтеся зручніше, беріть щось смачненьке та обирайте стрічку для перегляду.

Читайте також: Фентезі серіали 2023 року, які варто подивитись

“Парфум”

Серіал розповідає про шістьох друзів, які разом навчалися в інтернаті. Після закінчення навчання їхні шляхи розійшлися, але трагічна подія звела їх знову разом. Їхню подругу знайшли задушеною, і всі друзі зібралися на її похорон. Згадуючи минуле, вони починають підозрювати, що один з них може бути вбивцею. Атмосфера серіалу наповнена напругою та недовірою, змушуючи глядачів гадати, хто ж насправді винен.

Трейлер

“Мисливець за розумом”

За сюжетом, молодий і перспективний агент ФБР спеціалізується на переговорах із злочинцями, які беруть людей у заручники. Однак одного разу складні переговори закінчуються самогубством зловмисника. Головний герой приходить до висновку, що за допомогою зіставлення непрямих даних можна створити психологічний портрет злочинця та передбачати його дії. Спершу його ідея не знаходить підтримки серед колег та начальства, але він зумів знайти однодумців і створити команду для запобігання злочинам, які ще не були скоєні.

Трейлер

Якщо ви шукаєте серіали, наповнені інтригою та таємницями, ці проєкти стануть ідеальним вибором. Бажаємо вам приємного перегляду та захопливого кіносеансу!

Прокрутка до верху