Головна » 2 серія 2 сезону “Дому Дракона”: Час і коли вийде, трейлер і спойлери

2 серія 2 сезону “Дому Дракона”: Час і коли вийде, трейлер і спойлери

2 серія 2 сезону "Дому Дракона" (Фото: google)
2 серія 2 сезону “Дому Дракона” (Фото: google)

Після прем’єри другого сезону “Дому Дракона” HBO представив новий трейлер, який відкриває завісу наступного епізоду.

Читайте також: Розклад виходу епізодів 2 сезону серіалу «Дім Дракона»

Далі йдуть спойлери до 1 та 2 серій 2 сезону серіалу!

Як ви вже могли здогадатися після першого епізоду другого сезону, у Вестеросі раптом не стане прохолодніше. Назріває війна між королевою Рейнірою Таргарієн і королем Ейгоном II Таргарієном. Після того, як дракон Еймонда Таргарієна Вагар убив її сина Люцеріса, всі сім королівств опинилися на межі конфлікту. Рейніра сказала лише одну репліку в першому епізоді другого сезону «Дому Дракона», сказавши своєму чоловікові/дядькові Деймону, що вона «хоче Еймонда Таргарієна». Деймон Таргарієн наймає двох найманих убивць на прізвисько «Кров» і «Сир» для виконання цього завдання. Пара зазнає невдачі, натомість вбиває принца Джехеріса, спадкоємця короля.

Два найважливіші моменти, які будуть показані в майбутніх епізодах «Дому Дракона», показані на початку свіжого трейлера; по-перше, король Ейгон II кричить «Я оголошую війну», імовірно, дізнавшись про смерть свого сина, а по-друге, королева Рейніра Таргарієн каже Деймону, що більше не може йому довіряти. В останній момент трейлера ми бачимо, як Крестон Коул зауважує: «Ми віддали війну драконам», маючи на увазі, що «Танець драконів» почався.

2 серія 2 сезону “Дому Дракона”: Трейлер

Прем’єра другого епізоду Дому Дракона” відбудеться у понеділок, 24 червня 2024 року. Епізоди транслюються на HBO та Max.

Приквел «Гри престолів», який заснований на серії книг Джорджа Р. Р. Мартіна «Пісня льоду та полум’я», зокрема «Вогонь і кров», розповідає про Таргарієнів. Історія розгортається за 200 років до головних подій «Гри престолів». Другий сезон повинен повністю показати «Танець драконів», який дражнили в кінці першого сезону.

Прокрутка до верху