Головна » Геймплей Marvel’s Spider-Man 2 на ПК показали на відео

Геймплей Marvel’s Spider-Man 2 на ПК показали на відео

Геймплей Marvel's Spider-Man 2 на ПК
Показано геймплей Marvel’s Spider-Man 2 на ПК

Наприкінці 2023 року стався масовий витік даних зі студії Insomniac Games, серед яких були файли ПК-версії сиквела Marvel’s Spider-Man, що перебуває у розробці.

Brazil Team випустила оновлення для неофіційного порту Marvel’s Spider-Man 2 на ПК, що приносить значні покращення продуктивності та якості гри. Щоб продемонструвати роботу останньої версії на системі високого класу, ютубер sugi0lover опублікував відео, де детально показав продуктивність гри на потужному ігровому ПК.

На відео показано, як Marvel’s Spider-Man 2 працює на системі з відеокартою RTX 4090 та процесором Intel Core i9-14900K. Всі налаштування гри були виставлені на максимум, і гра йшла в роздільній здатності 4K зі співвідношенням сторін 21:9. Незважаючи на неофіційний статус порту, гра показує стабільні 120 кадрів в секунду.

Варто зазначити, що цей порт побудований на базі DX11, через що в ньому відсутні ефекти трасування променів. Однак і без цих сучасних графічних ефектів якість графіки та плавність ігрового процесу були на високому рівні.

Робота над портом почалася з витоку збірки розробника ПК, в якій були відсутні шейдери і текстури. З тих пір збірна Бразилії доклала багато зусиль для доопрацювання та покращення гри, і оновлення V1.4.9 є результатом їхньої наполегливої праці.

На даний момент Sony не розкриває офіційні плани щодо виходу Marvel’s Spider-Man 2 на ПК. Очікується, що реліз відбудеться у 2025 році.

Прокрутка до верху