Головна » Джеремі Реннер одужав після аварії та готовий де Месників 5

Джеремі Реннер одужав після аварії та готовий де Месників 5

Джеремі Реннер одужав після аварії

Зірка кінематографічного всесвіту Marvel Джеремі Реннер розповів, що зіткнувся з деякими труднощами під час зйомок серіалу “Мер Кінгстауна” від Paramount+ після аварії зі снігоприбиральною машиною.

Одразу після інциденту на початку 2023 року деякі медичні працівники побоювалися, що Реннер більше ніколи не зможе ходити. Однак виконавиця “Соколиного ока” проходить інтенсивну фізіотерапію, щоб повернутися у форму. З його інтерв’ю виданню Men’s Health стає зрозуміло, що відновлення та реабілітація є його пріоритетом.

Я був страшенно крихким, коли ми стартували 8 січня. Ми йдемо по льоду, а в мене немає сил. Я заснув. Але я думаю, що через це це буде найкращий сезон [шоу]. Не зрозумійте мене неправильно, Майк все ще залишається Майком – він все ще той хлопець, з яким ти хочеш бути твоїм другом, але це більш емоційно, тому що я більш емоційний.

Судячи з фотосесії для видання, Реннер вже в хорошій формі:

Актор, як і раніше, оптимістично дивиться на завдання, яке стоїть перед ним, і приємно бачити, як він подолав усі труднощі і поступово відновлюється.

Раніше Реннер заявив, що готовий повернутися до ролі Клінта Бартона. Можливо, ми ще побачимо другий сезон серіалу “Соколине око”, про який ходять чутки. Також не виключено, що герой з’явиться в кросоверах «Месники 5» і «Месники: Секретні війни».

Прокрутка до верху