Головна » Вийшов 2-й трейлер фільму “Трансформери: Початок”

Вийшов 2-й трейлер фільму “Трансформери: Початок”

Вийшов 2-й трейлер фільму "Трансформери: Початок" (Фото: google)
Вийшов 2-й трейлер фільму “Трансформери: Початок” (Фото: google)

Компанія Paramount Pictures провела спеціальну панель, присвячену Transformers One, під час San Diego Comic-Con 2024.

Перед виходом в ефір другого кліпу студія оголосила, що Стів Бушемі озвучив Decepticon Starscream. Також було підтверджено, що анімаційна картина є частиною загального кінематографічного всесвіту, розпочатого Майклом Беєм у 2017 році. Раніше було незрозуміло, як стрічка пов’язана з іншими театральними проектами. Тепер стало відомо, що події відбуваються за 3 мільярди років до того, що сталося в художніх фільмах.

Читайте також: Рецензії на новий фільм “Трансформери: Початок”: Найкраща екранізація

Свіжий трейлер ви можете переглянути нижче:

Вийшов 2-й трейлер фільму “Трансформери: Початок”

Успішне розширення франшизи

Нові «Трансформери» присвячені історії походження Оптимуса Прайма і Мегатрона, які були близькими друзями в далекому минулому. «Трансформери: Початок» бере на себе частину саги, якої не було в ігрових фільмах: приквел зосереджується на минулому Оптимуса Прайма та Мегатрона як друзів. Оптимус Прайм і Мегатрон є головними протагоністами і антагоністами франшизи «Трансформери» відповідно і двома найбільш знаковими персонажами серіалу. Однак, як не дивно, їх минуле у фільмах було опрацьовано дуже слабо, тому майбутній мультфільм такий цікавий.

Проект вже завершено, адже студія провела вже кілька закритих показів. Судячи з перших відгуків, приквел як мінімум вартий уваги, а фанати і зовсім повинні бути в захваті.

Кінотеатральний реліз стартує 19 вересня 2024 року. Тоді ви зможете оцінити, наскільки вдалою була ідея з анімацією.

Прокрутка до верху