Головна » Сцена після титрів у фільмі «Ворон» (2024): Чи є вона?

Сцена після титрів у фільмі «Ворон» (2024): Чи є вона?

Сцена після титрів у фільмі «Ворон» (2024): Чи є вона? (Кадр з фільму)

Сцена після титрів у фільмі «Ворон» (2024): Чи є вона? (Кадр з фільму)

Нова екранізація «Ворона» потрапила до прокату, представивши нову версію знаменитої історії – цього разу з Біллом Скарсгардом («Воно») у головній ролі.

Читайте також: Найочікуваніші екшн-фільми цього року

Сам виконавець Ерік Дрейвен ще до прем’єри заявив, що йому не дуже сподобався фінал картини. З цього можна було зробити висновок, що сцена після титрів у фільмі «Ворон» є і вона натякає на продовження.

Але чи варто всеж таки чогось чекати після титрів?

Lionsgate 2024

Незважаючи на очевидні плани студії та авторів на сиквел, після титрів «Ворон» нічого не містить. Тобто ніякої сцени або якогось тизера немає.

Звичайно ж, завжди потрібно затримуватися на титрах, щоб віддати шану творцям проекту. Однак, якщо вас чекає щось зайве, то ви нічим не будете задоволені.

Чому фільм викликав суперечки?

Перший фільм за мотивами графічного роману «Ворон» вийшов на екрани в 1994 році, відразу ставши культовим завдяки унікальній атмосфері, яскравому сюжету і незабутній грі Брендона Лі, який трагічно загинув під час зйомок. Образ головної героїні запам’ятався глядачам, тому новий образ піддався критиці.

Спочатку режисер попередньої екранізації залишив неоднозначний відгук про переосмислення. Трохи пізніше Скарсгард також висловив своє невдоволення проектом , який режисер намагався відстояти.

Фільм вийшов у прокат 22 серпня 2024 року.

Прокрутка до верху