Головна » Прогноз касових зборів «Мегалополісу» вказує на провал режисера «Хрещеного батька»

Прогноз касових зборів «Мегалополісу» вказує на провал режисера «Хрещеного батька»

Прогноз касових зборів «Мегалополісу» вказує на провал режисера «Хрещеного батька» (Фото: google)

Прогноз касових зборів «Мегалополісу» вказує на провал режисера «Хрещеного батька» (Фото: google)

Довгограючий «Мегаполіс» Френсіса Форда Копполи вийде пізніше цього місяця, і, схоже, він не зможе виправдати очікування режисера. На це вказує прогноз касових зборів «Мегалополісу».

Читайте також: Вийшов найкращий фільм Френсіса Форда Копполи: Трейлер фільму “Мегаполіс”

Звичайно, малоймовірно, що Ford Coppola розраховував зібрати сотні мільйонів доларів, але аналітики прогнозують великий провал. Згідно з ранніми даними від Boxoffice Pro, стрічка може взяти від 4 до 8 мільйонів доларів на старті американського прокату.

Якщо картина за перші вихідні набере всього 4 мільйони, то в США результат буде навіть не 10 мільйонів. Для проекту з бюджетом в 120 мільйонів це буде відчутним ударом. Швидше за все, частина витрат була повернута за рахунок прямих продажів в різні країни, але провал здається неминучим.

Прогноз касових зборів: Чому «Мегаполіс» викликає суперечки

Перш за все, варто відзначити, що режисер фільмів «Хрещений батько» і «Апокаліпсис сьогодні» почав роботу над сценарієм ще в 80-х роках.

Критики вже подивилися стрічку, стримано похваливши її. Акторський склад і стиль хвалять, але історію вважали нудною і поверхневою. Тобто відгуки явно вказували на те, що успіху навряд чи варто було очікувати.

Останні цвяхи в труну “Мегаполіса” забили повідомлення про те, що режисер багато чого допустив під час знімального процесу. Деякі навіть почали намагатися “скасувати” режисера, але у нього все одно занадто гучне ім’я. Однак скандал, судячи з усього, позначиться на касових зборах.

Фільм вийде в кінотеатрах 27 жовтня 2024 року.

Прокрутка до верху