Головна » Відгуки про фільм “Трансформери: Початок”: Кращий фільм “Трансформери”

Відгуки про фільм “Трансформери: Початок”: Кращий фільм “Трансформери”

Відгуки про фільм "Трансформери: Початок": Кращий фільм "Трансформери" (Фото: google)

Відгуки про фільм “Трансформери: Початок”: Кращий фільм “Трансформери” (Фото: google)

За тиждень до виходу на екрани мультиплікаційного фільму «Трансформери один» почали з’являтися відгуки з преси.

Читайте також: Вийшов 2-й трейлер фільму “Трансформери: Початок”

Історія присвячена становленню героїв – до того, як автоботи і десептикони почали битися один з одним на Кібертроні. На думку критиків, це, мабуть, найкраща екранізація франшизи.

На Metacritic фільм наразі має середню оцінку 71/100 – це найвищий показник серед усіх фільмів серії. Далі йдуть Бамблбі (68/100) і перші Трансформери Майкла Бея (61/100).

На Rotten Tomatoes та проект 92% позитивних думок.

Оцінка трансформерів 2024

Відгуки про фільм “Трансформери: Початок”: Що кажуть критики?

На думку рецензентів, режисер Джош Кулі («Історія іграшок 4») створив унікальний проект у кінематографічному всесвіті, за яким приємно спостерігати. Серед недоліків – перевантажений сюжет безліччю персонажів, через що тим, хто не знайомий з цим світом, буде складно зрозуміти, що відбувається.

Slashfilm – 9/10

«Трансформери: Початок» – це ковток свіжого повітря, якого франшиза намагається досягти роками, фільм, який відчувається новим та унікальним, але водночас знайомим і відповідає решті франшизи.

Total Film – 6/10

Візуально вражаючий і винахідливий перегляд добре змащеної франшизи, яка натякає, що анімація була правильним шляхом із самого початку. Автоботи, розгортайтеся!

IndieWire – 5/10

Незважаючи на все більш кричущі блискучі лінзи, що виблискують на металевих головах наших героїв, Transformers: Origins здається іржавим, пропонуючи передбачуваний, шаблонний продукт, такий же загальний, як і його безпринципна назва.

До акторського складу увійшли: Кріс Хемсворт у ролі Оріона Пакса / Оптимуса Прайма, Брайан Тайрі Генрі у ролі D-16 / Мегатрона, Скарлетт Йоханссон у ролі Еліти-1, Кіган-Майкл Кі у ролі B-127 / Бамблбі, Джон Хемм у ролі Сентінел Прайм, Лоуренс Фішберн у ролі Альфа Тріона та Стів Бушемі у ролі Старскріму.

Прем’єра фільму в кінотеатрах відбудеться 19 вересня 2024 року.

Прокрутка до верху