Головна » Чи є сцена після титрів у фільмі «Джокер 2: Божевілля для двох»?

Чи є сцена після титрів у фільмі «Джокер 2: Божевілля для двох»?

Чи є сцена після титрів у фільмі «Джокер 2: Божевілля для двох»? (Фото: google)

Чи є сцена після титрів у фільмі «Джокер 2: Божевілля для двох»? (Фото: google)

Реліз «Джокер 2: Божевілля для двох» розпочався, а тому ви можете задатися питанням, чи варто залишатися в залі після початку титрів.

Читайте також: Перша рецензія на фільм “Джокер 2: Божевілля для двох”: “Ми були вражені”

До роботи над сиквелом повернулися режисер і сценарист Тодд Філліпс, а також Хоакін Фенікс, який зіграв Артура Флека. Компанію останньому склала Леді Гага, яка втілила нову версію Харлі Квінн. З огляду на успіх оригіналу, продовження було очікуваним, хоча критики його вилаяли.

Чи є сцена після титрів у фільмі «Джокера 2»?

— кричить Джокер

Коротка відповідь – ні. Фільм «Джокер: Божевілля для двох» не містить сцени ні в середині титрів, ні в кінці. Коли починаються титри, настає фінал. Ви зможете побачити імена тих, хто працював над екранізацією DC, а також послухати пісню Леді Гаги.

Не дивно, що тут немає тизерів чи алюзій на «Джокер 3». У «Джокері» 2019 року теж не було жодних сценок, а Тодд Філліпс вже підтвердив, що не планує знімати приквел:

Було весело грати в пісочниці для двох фільмів, але я думаю, що в цьому світі ми говорили, що хотіли. Я б із задоволенням продовжив працювати з Хоакіном, але вже над комедією, тому що він може бути таким гнучким і смішним. І я думаю, що люди зараз дійсно хочуть більше комедій.

«Джокер: Божевілля для двох» доступний для перегляду в кінотеатрах з 3 жовтня 2024 року.

Прокрутка до верху