Головна » Чутки: Marvel обговорює вихід фільму “Дедпул і Росомаха 2”

Чутки: Marvel обговорює вихід фільму “Дедпул і Росомаха 2”

Чутки: Marvel обговорює вихід фільму "Дедпул і Росомаха 2" (Фото: google)

Чутки: Marvel обговорює вихід фільму “Дедпул і Росомаха 2” (Фото: google)

Кінематографічний всесвіт Marvel повертається в дію з виходом фільму «Дедпул і Росомаха». Звичайно, як випливає з назви, основний акцент у фільмі зроблено на персонажах Райана Рейнольдса та Х’ю Джекмана, чий дует припав до душі публіці.

Читайте також: Оновлений кінокалендар Marvel: Два нові фільми, які вийдуть у 2027 році

“Дедпул і Росомаха 2”: Чи буде продовження?

Звичайно, чутки про продовження можуть не стати таким великим сюрпризом для шанувальників MCU. Зрештою, “Дедпул і Росомаха” зібрав понад 1,3 мільярда доларів у всьому світі, а також сподобався як фанатам, так і критикам. Студія поки не оголосила про жодні плани, але інсайдер MyTimeToSHineHello припускає, що продовження «вже обговорюється».

Я чув, що вони вже обговорюють продовження «Дедпула» та «Росомахи».

Хоча більше подробиць немає, якщо студія лише обговорює можливе продовження, поки що рано робити припущення, про що йтиметься мова. Кінцівка «Дедпул і Росомаха» залишає двері відкритими для повернення персонажів, тому ми обов’язково побачимо їх у майбутньому.

Багато фанатів MCU вважають, що наступна поява героїв відбудеться в одному з майбутніх кросоверів: «Месники: Судний день» і «Месники: Секретні війни». Тобто, якщо вийде сольне продовження, то після цих фільмів, тобто не раніше 2028 року.

Онлайн-реліз триквела «Дедпула» з видаленними сценами відбувся, і Рейнольдс нещодавно обмовився про смерть героя, яка спочатку планувалася.

Прокрутка до верху