Головна » Відро з попкорном за мотивами фільму “Дедпул і Росомаха” дійсно дивне (фото)

Відро з попкорном за мотивами фільму “Дедпул і Росомаха” дійсно дивне (фото)

Відро з попкорном за мотивами фільму "Дедпул і Росомаха" (Фото: google)
Відро з попкорном за мотивами фільму “Дедпул і Росомаха” (Фото: google)

Дедпул і Росомаха вийде в кінотеатрах у липні, а Райан Рейнольдс та Г’ю Джекман, ймовірно, продовжать “розважатися” в рамках рекламної кампанії перед прем’єрою.

Читайте також: Дедпул не з’явиться в «Люди Ікс 97» через Marvel

Глава Marvel Studios Кевін Файгі дражнив «нарочито вульгарним» відром з попкорном. І результат виявився не дуже далеким від концепції художників (один з них є в шапці новин). Команда вирішила перевершити знамените сувенірне відро піщаних черв’яків від AMC Theaters для фільму «Дюна: Частина друга». Це виявилось новою спробою створити новий резонанс в інтернеті навколо майбутнього виходу фільму.

Ви можете побачити відро з попкорном за мотивами фільму “Дедпул і Росомаха” нижче. Як і очікувалося, це було обличчя Росомахи, якого грає Г’ю Джекман.

Відро з попкорном за мотивами фільму “Дедпул і Росомаха” (Фото: google)

На жаль, таке відро можна купити тільки в США. Поки невідомо, чи буде він ексклюзивним для якоїсь конкретної мережі кінотеатрів і коли вони надійдуть у продаж, але ми будемо тримати вас в курсі.

У блокбастері «Дедпул і Росомаха» Вейд Вілсон (Райан Рейнольдс) змінить ландшафт кінематографічного всесвіту Marvel за допомогою Логана (Г’ю Джекман) та його гумору з рейтингом R.

Фільм «Дедпул і Росомаха» за коміксами вийде у світовий прокат 25 липня 2024 року.

Прокрутка до верху