Головна » Канг Завойовник повертається: Чого чекати в нових “Месниках”?

Канг Завойовник повертається: Чого чекати в нових “Месниках”?

Канг Завойовник повертається (Фото: google)
Канг Завойовник повертається (Фото: google)

Чутки та інсайдерська інформація про майбутні проекти Marvel часто викликають бурхливі дискусії та домисли серед фанатів франшизи.

Цього разу джерелом новини став X-акаунт HolyField News, який поділився низкою цікавих подробиць про майбутні фільми та серіали. Давайте розберемося, що приготувала для нас студія Marvel.

Читайте також: Найкращі фентезі фільми 2023 року: Добірка

Канг Завойовник повертається: Що відомо про “Месники5”?

Як повідомляє HolyField News, у фільмі “Месники 5” команда супергероїв зіткнеться з групою суперлиходіїв у першому акті. Це обіцяє захоплюючий старт і, можливо, задасть тон всьому кросоверу. У минулих фільмах Marvel часто використовувала подібні моменти, щоб негайно привернути увагу глядачів і продемонструвати силу та загрозу нових антагоністів.

Ще одна велика новина полягає в тому, що в «Месниках 5» герої знайдуть Канга Завойовника в штаб-квартирі Месників. Канг, представлений у серіалі «Локі», залишиться центральним лиходієм у кінематографічному всесвіті Marvel, незважаючи на те, що залишив роль Джонатана Мейджорса.

Шанувальники, які мріяли побачити більше взаємодій між різними всесвітами Marvel, будуть раді дізнатися, що в «Месниках 5» герої відвідають кілька альтернативних всесвітів. Серед них будуть всесвіт Людей Ікс, Земля-838 та всесвіт Фантастичної четвірки.

Нові подробиці про 2 сезон серіалу “Місячний лицар”

HolyField News повідомляє, що другий сезон «Місячного лицаря» буде анонсовано в серпні на D23 Expo, щорічному заході для фанатів, який проводить Disney. Перший сезон отримав позитивні відгуки за свою оригінальність і глибоке розкриття центрального персонажа, і багато глядачів з нетерпінням чекають продовження.

Однією з найбільш інтригуючих новин є інформація про те, що Мефісто з’явиться у другому сезоні «Місячного лицаря». Цей демонічний персонаж вже давно є предметом обговорень, і його поява може закласти основу для проекту Sons of Midnight, який об’єднає різних містичних і надприродних героїв Marvel.

Нарешті, HolyField News стверджує, що нова команда Ілюмінатів не буде представляти єдиний всесвіт. Це означає, що герої з різних куточків мультивсесвіту об’єднаються для вирішення глобальних проблем.

Якщо чутки від HolyField News підтвердяться, то нас чекає маса захоплюючих подій в кінематографічному всесвіті Marvel. Нові пригоди Месників, другий сезон «Місячного лицаря» та міжвсесвітні кросовери обіцяють зробити майбутнє франшизи більш епічним та інтригуючим.

Прокрутка до верху