Головна » Скасування фільму “Бетмен 2” прокоментував Джеймс Ганн

Скасування фільму “Бетмен 2” прокоментував Джеймс Ганн

Скасування фільму "Бетмен 2" прокоментував Джеймс Ганн (Фото: google)
Скасування фільму “Бетмен 2” прокоментував Джеймс Ганн (Фото: google)

Одним із багатьох успіхів епохи до того, як Джеймс Ганн з’явився у стінах DC Studios, став фільм 2022 року «Бетмен» режисера Метта Рівза з Робертом Паттінсоном у головній ролі. Звичайно, студія анонсувала продовження незабаром після прем’єри, але з тих пір багато що змінилося.

Читайте також: Найпопулярніші фільми 2004 року, які захоплювали 20 років тому

«Бетмен» — це детективний фільм у стилі нуар, який зосереджується на детективних навичках Бетмена, а не на кричущих екшн-сценах. Дія відбувається за межами кінематографічного всесвіту DC, як і у випадку з Джокером. Розширення всесвіту було підтверджено до того, як Warner Bros. призначила Джеймса Ганна та Пітера Сафрана співгенеральними директорами DC Studios.

Оскільки Ганн зараз відповідає за всі кінопроекти DC, виникли питання щодо того, чи потрапить друга частина «Бетмена» до кінотеатрів. На щастя, Ганн прояснив це питання.

Після того, як Джеймс Ганн поділився фотографією ферми Кент зі знімального майданчика “Супермена“, його запитали про чутки про скасування фільму Метта Рівза “Бетмен: Частина II” і трилогії в цілому. Ганн поспішив відповісти: “Звичайно, ні”.

Скасування фільму “Бетмен 2” прокоментував Джеймс Ганн

Тож поки що, схоже, робота над Batman: Part II йде повним ходом. Звичайно, це не перший випадок, коли Джеймсу Ганну доводиться коментувати статус картини.

За словами Джеффа Снайдера з The Insneider, виробництво сиквела “Бетмена” розпочнеться у квітні 2025 року, а акторський склад буде оголошено цієї осені. Нещодавно прем’єру перенесли з 3 жовтня 2025 року на 2 жовтня 2026 року.

Прокрутка до верху