Головна » Фільм «Uncharted 2» з Томом Голландом і Марком Волбергом підтвердили

Фільм «Uncharted 2» з Томом Голландом і Марком Волбергом підтвердили

Фільм «Uncharted 2» з Томом Голландом і Марком Волбергом (Фото: google)
Фільм «Uncharted 2» з Томом Голландом і Марком Волбергом (Фото: google)

Шанувальники акторських подвигів Тома Голланда і Марка Уолберга тепер можуть потерти руки. У серпні 2023 року з’явилися чутки про новий фільм «Uncharted 2», який є продовженням Uncharted. Кілька місяців тому цю тему підхопив Марк Волберг, який розповів, що вже є готовий сценарій.

Читайте також: Усі фільми Marvel, які вийдуть у 2025 році

Тепер тему “Uncharted 2” підняв представник Sony Pictures. Стівен О’Делл відвідав презентацію CineEurope, де підтвердив, що продовження цієї адаптації дійсно буде знято. Про це повідомляє Variety.

У фільмі Марк Волберг виконав роль Віктора «Саллі» Саллівана, наставника головного героя Натана Дрейка (Том Голланд). Як зазначив сам актор, більшу частину першої частини у Саллі не було вусів, що було його характерною рисою в іграх серіалу. Дія фільму відбувалася до подій відеоігор, але кінцівка зрушила сюжет трохи вперед у часовій шкалі. Ось чому у Саллі нарешті з’явилися вуса. Тепер вони будуть у нього протягом усього майбутнього сиквела.

Схоже, що знімальний процес другої частини може розпочатися вже найближчим часом. Звичайно, якщо Sony Pictures не хоче спочатку знімати фільм за коміксами про Людину-павука 4.

Режисером екранізації Uncharted виступив Рубен Флейшер (“Веном”, “Ласкаво просимо до зомбіленду“). На даний момент невідомо, чи буде він працювати над сиквелом.

Прокрутка до верху