Головна » Нед Лідс стане Хобгобліном у фільмі “Людина-павук 4”

Нед Лідс стане Хобгобліном у фільмі “Людина-павук 4”

Нед Лідс стане Хобгобліном у фільмі "Людина-павук 4" (Фото: google)
Нед Лідс стане Хобгобліном у фільмі “Людина-павук 4” (Фото: google)

Новини зі світу кінематографічного всесвіту Marvel (MCU) продовжують радувати шанувальників. Нещодавно стало відомо, що Джейкоб Баталон, який виконує роль Неда Лідса, повернеться в новій трилогії про Людину-павука.

Як повідомляє інсайдер HolyField News, його персонаж постане в новому амплуа – суперлиходія Хобгобліна. Ця новина відразу ж викликала бурю дискусій і здогадок серед фанатів франшизи.

Звичайно, дані не варто сприймати всерйоз, так як це не більше ніж чутки. Тим більше, що Людина-павук 4 ще не був офіційно анонсований.

Читайте також: Горор “Таро”: Новий фільм жахів, який вартий уваги

Тизер «Хобгоблін» у MCU


Концепт-арт фільму «Людина-павук: Додому шляху нема»

Ще у фільмі «Людина-павук: Додому шляху нема» тонко окреслили зміни в долі Неда Лідса. В одному з діалогів Нед жартує про те, що ніколи не зрадить свого найкращого друга Пітера Паркера. Ця фраза викликала посмішку у глядачів, але багато хто сприйняв її як знак прийдешніх подій.

У коміксах Нед Лідс дійсно стає Хобгобліном – одним з найвідоміших ворогів Людини-павука. Таким чином, натяки в триквелі можуть стати основою для подальшого розвитку персонажа в кінематографічному всесвіті.

Хобгоблін – це альтер-его кількох персонажів Marvel Comics, але найвідомішим є версія Неда Лідса. Хобгоблін, як і Зелений гоблін, використовує високотехнологічне обладнання, включаючи літаючий планер і зброю на основі гарбузової бомби. Він становить серйозну загрозу для Пітера завдяки своїм фізичним та інтелектуальним здібностям, а також навичкам маніпулювання та інтриг.

Мультивсесвіт є однією з ключових тем у поточній фазі MCU, і, схоже, нова трилогія про Людину-павука вже на підході.

Варто зазначити, що раніше Лідс неоднозначно коментував його появу у новому фільмі.

Прокрутка до верху