Головна » Гра Star Wars скоро вийде на PS4 і Xbox One

Гра Star Wars скоро вийде на PS4 і Xbox One

Гра Star Wars скоро вийде на PS4 і Xbox One (Фото: google)
Гра Star Wars скоро вийде на PS4 і Xbox One (Фото: google)

Минулої весни видавець EA випустив нову велику гру за мотивами «Зоряних війн», розроблену компанією Respawn Entertainment. Це досить солідний проект, який блиснув на багатьох відомих ігрових преміях.

Читайте також: Кіноадаптація Ghost of Tsushima: Анонс від PlayStation

Спочатку випущена для PlayStation 5, ПК та Xbox Series X|S, Star Wars Jedi: Survivorбула підтверджена в серпні минулого року для PlayStation 4 та Xbox One. Як зазначив редактор VGC Ендрю Мармот, Jedi: Survivor нещодавно отримала віковий рейтинг для Xbox One і PlayStation 4 у Бразилії. Survivor – важливий крок на цьому шляху.

Як заявив у 2023 році генеральний директор EA Ендрю Вілсон під час фінансового звіту, порт буде випущено на прохання геймерів:

Наша команда Respawn пишалася тим, що представила цю визнану критиками та комерційно успішну гру. Мільйони гравців вже зацікавилися грою, що зробило її однією з найбільших подій року в галактиці «Зоряних війн». Завдяки силі цієї легендарної франшизи та на прохання спільноти наша команда розробників взяла на себе зобов’язання перенести цей досвід джедаїв на PS4 та Xbox One.

Star Wars Jedi: Survivor отримала переважно позитивні відгуки, незважаючи на проблеми з оптимізацією. Цікаво буде подивитися, як працює такий вимогливий проект на PS4 і Xbox One.

На даний момент немає підтвердження того, що Respawn Entertainment працює над Star Wars Jedi 3, хоча це здається ймовірним, враховуючи успіх серії.

Прокрутка до верху