Головна » Перші рецензії на рімейк діснеївської «Білосніжки» після тестових показів

Перші рецензії на рімейк діснеївської «Білосніжки» після тестових показів

Перші рецензії на рімейк діснеївської «Білосніжки» (Фото: google)
Перші рецензії на рімейк діснеївської «Білосніжки» (Фото: google)

В останні роки компанія Disney активно займається перезйомками своїх класичних мультиплікаційних фільмів у форматі ігрових проектів. Вони часто привертають багато уваги громадськості і викликають бурхливі дискусії – найчастіше спірні.

Читайте також: Фільми-невдахи 2023 року: фільми Disney у “лідерах”

Одним з таких фільмів є майбутній фільм «Білосніжка», перезйомки якого викликали масу питань і домислів. Цікаво, що до цього стрічку перенесли на цілий рік, що було пов’язано зі страйком сценаристів та акторів у середині 2023 року.

Видання The Disinsider, яке має джерела в Disney, представило оновлення щодо майбутнього рімейку. Як зазначає портал, перезйомки є стандартним процесом для великого блокбастера, яким є “Білосніжка” з Рейчел Зеглер у головній ролі (приквел “Голодних ігор“).

Повідомляється, що тестові скринінги вже пройшли. Глядачі сприйняли картину позитивно, оцінивши її на тому ж рівні, що і «Аладдін» Гая Річі, який зібрав у світовому прокаті понад 1 мільярд доларів.

Перезйомки на Disney

Перезйомки – звичайна практика для великих кінопроєктів, і Disney не є винятком. Багато з їхніх останніх релізів пройшли через цей процес:

  • Проєкт “Дедпул і Росомаха: Марвел” за три місяці до прем’єри зазнав перезйомок, щоб додати нові сцени та камео.
  • Капітан Америка 4: Прекрасний новий світ: Фільм пережив масштабні перезйомки, які додали нові екшн-сцени та персонажів.
  • Русалонька (2023): також був перезнятий ремейк досі відомого мультфільму Disney, який підтягнув деякі моменти.

Перезйомки – нормальна і поширена практика в кіноіндустрії, особливо це стосується великих фільмів. Вони допомагають поліпшити якість фільму і усунути проблеми, виявлені при монтажі. Дісней використовує їх для більшості своїх художніх фільмів, включаючи «Білосніжку», з метою отримання найкращого результату.

Прем’єра рімейку відбудеться в кінотеатрах 20 березня 2025 року.

Прокрутка до верху