Головна » Відгуки про фільм “Бітлджус Бітлджус”: не всі хвалять продовження

Відгуки про фільм “Бітлджус Бітлджус”: не всі хвалять продовження

Відгуки про фільм "Бітлджус Бітлджус": не всі хвалять продовження (Фото: google)

Відгуки про фільм “Бітлджус Бітлджус”: не всі хвалять продовження (Фото: google)

Цьогорічний Венеційський кінофестиваль відкрився фільмом “Бітлджус Бітлджус”, рецензії на який дозволили писати одразу після показу.

Читайте також: Дженна Ортега та Майкл Кітон у новому трейлері фільму «Бітлджус 2»

Warner Bros., схоже, була впевнена в стрічці, і не прогадала. Критики в основному хвалять картину – на даний момент середня оцінка на Metacritic становить 67/100. Для порівняння, у першій частині середній показник 71/100.

Цікаво, що сиквел “Бітлджус” отримав трихвилинні овації на світовій прем’єрі.

Оцінка Бітлджус 2

Відгуки про фільм “Бітлджус Бітлджус“: Що пишуть критики

ScreenRant – 7/10

Тім Бертон каже, що саме досвід зйомок «Бітлджус 2» відродив його любов до кіновиробництва, і я думаю, що в цьому щось є.

Empire – 6/10

Майкл Кітон, якому ледве виповнився день у своєму демонічному вбранні з очима панди, здається, має ще більше енергії, ніж 35 років тому, з веселим ентузіазмом відскакуючи від стін чистилища і розбурхуючи все навколо.

Daily Telegraph – 4/10

Всім відомо, що для виклику Бетельгейзе потрібно всього лише тричі вимовити її ім’я вголос. Це запізніле продовження змусило мене задуматися, скільки разів знадобиться, щоб це було сказано, щоб це зникло назавжди.

Хвалять в основному спосіб зйомок сиквела (практичні ефекти) і зірковий акторський склад, в який входить Дженна Ортега. Вони лаяли слабкий гумор, зберігав сентиментальність і надмірні спроби викликати ностальгію. Негативні відгуки говорять про те, що повернення франшизи – дивне рішення, яке не мало сенсу.

У кінотеатрах фільм можна подивитися з 5 вересня 2024 року.

Прокрутка до верху