Головна » Орландо Блум може повернутися в ролі Леголаса у фільмі «Володар перснів: Полювання на Голлума»

Орландо Блум може повернутися в ролі Леголаса у фільмі «Володар перснів: Полювання на Голлума»

Орландо Блум може повернутися в ролі Леголаса у фільмі «Володар перснів: Полювання на Голлума» (Кадр з фільма)
Орландо Блум може повернутися в ролі Леголаса у фільмі «Володар перснів: Полювання на Голлума» (Кадр з фільма)

Через кілька днів після того, як Ієн Маккеллен заговорив про можливість повернення в ролі Гендальфа в новому фільмі «Володар кілець», висловився і його колега по трилогії Орландо Блум.

Читайте також: Таємничий Том Бомбадил з’явиться у 2 сезоні серіалу “Володар перснів: Персні влади”. Хто це?

На запитання Variety, чи зацікавлений актор у поверненні до франшизи Пітера Джексона, виконавець Леголас відповів позитивно:

О, хлопці, ці речі дивовижні. Так. Я не знаю, як вони це роблять. Я думаю, що сьогодні зі штучним інтелектом можна робити все, що завгодно. Але якщо Піт [Пітер Джексон] скаже стрибок, я скажу: «Як високо?». Я маю на увазі, що він почав всю мою кар’єру.

Блум додав, що вже провів переговори:

Я насправді не знаю, що [вони планують]. Я розмовляв з Енді [Серкісом], і він сказав, що вони думають, як це зробити. Я подумав: «Як це буде працювати?», а він сказав: «Ну, штучний інтелект!», а я подумав: «О, добре!». Це [трилогія «Володар перснів»] був досить чарівним періодом у моєму житті, і це одна з тих речей, яка не має недоліків.

Повернення «Володаря перснів»

Нові фільми про Середзем’я розпочнуться у 2024 році, коли вийде аніме “Володар кілець: Війна Рохіррімів. Пізніше, у 2026 році, очікується, що режисером фільму «Володар перснів: Полювання на Ґолума» стане Енді Серкіс, який також зіграє Ґолума.

У той час як нові фільми франшизи все ще знаходяться в розробці в Warner Bros., Ієн Маккеллен раніше заявляв, що команда планує повернути Гендальфа. Однак актор зазначив, що їм краще поквапитися, враховуючи його вік.

Прокрутка до верху