Головна » Відгуки фільму “Час жити” з Флоренс П’ю і Ендрю Гарфілдом

Відгуки фільму “Час жити” з Флоренс П’ю і Ендрю Гарфілдом

Відгуки фільму "Час жити" з Флоренс П'ю і Ендрю Гарфілдом (Фото: google)

Відгуки фільму “Час жити” з Флоренс П’ю і Ендрю Гарфілдом (Фото: google)

Зірки кінематографічного всесвіту Marvel Флоренс П’ю та Ендрю Гарфілд знялися у романтичній комедії “Час жити” з дорослим рейтингом R, яка була представлена на кінофестивалі в Торонто.

Читайте також: Романтичні комедії, які точно варто подивитись

Критикам фільм в основному сподобався, але дует П’ю і Гарфілда хвалять найбільше. В основному вони критикують слабкий сюжет. На агрегаторі рецензій Rotten Tomatoes фільм наразі має 77% позитивних відгуків із середньою оцінкою 7,5/10.

Фільм Фільм Час жити 2024 року

Відгуки фільму “Час жити”: Що кажуть критики

Guardian – 8/10

Так приємно спостерігати за тим, як двоє таких впевнених і природних акторів показують свої здібності кінозірок, а також демонструють свою невимушеність як в комедії, так і в драмі.

Exclaim! ​– 7/10

Кожен крадькома кинутий погляд і розмовна розмова несуть в собі безліч смислів.

AwardsWatch ​– С

З огляду на нагромадження кліше за кліше, не дивно, що в сценарії майже немає спроб надати цим персонажам оригінальності або створити якийсь реальний конфлікт між ними (крім очевидної проблеми, окресленої на початку).

Про що фільм “Час жити”

Режисером проекту виступив Джон Кроулі, який працював над проектами «Бруклін», «Щиглик» і «Справжній детектив». Сценарій написав Нік Пейн, який прославився завдяки шоу Netflix «Корона».

Фільм від студії А24 описується як «смішна, глибоко зворушлива і захоплююча історія кохання». Фільм розповідає історію кохання між шеф-кухарем-початківцем і недавно розлученою жінкою.

“Час жити” вийде 11 жовтня 2024 року. Очікується, що стрічка може повторити успіх комедії “Хто завгодно, тільки не ти” з Сідні Суїні та Гленом Пауеллом, яка в підсумку зібрала понад $220 млн.

Прокрутка до верху