Головна » Доктор Стрендж: Таємниця містики: Marvel об’єднає Доктора Стренджа і Червону Відьму швидше, ніж ми думали

Доктор Стрендж: Таємниця містики: Marvel об’єднає Доктора Стренджа і Червону Відьму швидше, ніж ми думали

Доктор Стрендж: Таємниця містики: Marvel об'єднає Доктора Стренджа і Червону Відьму швидше, ніж ми думали (Фото: google)

Доктор Стрендж: Таємниця містики: Marvel об’єднає Доктора Стренджа і Червону Відьму швидше, ніж ми думали (Фото: google)

The Direct повідомляє про швидкий дебют сценічного шоу в паризькому Діснейленді з Доктором Стренджем і Червоною Відьмою в головних ролях.

Читайте також: Фільм “Доктор Стрендж 3” отримав невтішні новини від зірки

Мова, звичайно ж, не йде про проект кінематографічного всесвіту Marvel. Тим не менш, портал ділиться концепт-артом, в якому Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) і Червона Відьма (Елізабет Олсен) рекламують майбутнє шоу. Для першого це буде ще одна така поява, а ось для другого – дебют у паризькому Діснейленді. Крім того, така спільна поява може порадувати фанатів Marvel, адже минулого разу обидва не дуже добре ладнали.


Інстаграм* / nerd_talks_show

У матеріалі наголошується, що спільне шоу, яке отримало назву “Доктор Стрендж: Таємниця містики“, об’єднає героїв у команду проти таємничої сили. Вистава відбудеться в кампусі «Месників» у паризькому Діснейленді з 23 листопада по 29 березня 2025 року. Автор наголошує, що поки невідомо, про яку саме таємничу окультну силу йдеться, але більше напевно стане відомим у міру наближення прем’єри.

The Direct нагадав, що доля Ванди Максімофф не така однозначна після фіналу “Доктора Стренджа 2“. Знову ж таки, Елізабет Олсен припустила, що вона все ж таки зіграє свою роль у Marvel, а продюсер кінематографічного всесвіту Marvel Жак Шеффер висловив надію на фільм про Червону відьму.

Прокрутка до верху