Головна » Зоряні війни 10: Сценарист покинув проект – ЗМІ

Зоряні війни 10: Сценарист покинув проект – ЗМІ

Сценарист покинув фільм "Зоряні війни 10" - ЗМІ (Фото: google)
Сценарист покинув фільм “Зоряні війни 10” – ЗМІ (Фото: google)

Сценарист Стівен Найт покинув команду нового фільму “Зоряні війни 10“, який продовжить історію Рей (Дейзі Рідлі) після подій фільму “Зоряні війни: Сходження Скайвокера”. Схід сонця».

Читайте також: 2 сезон серіалу «Зоряні війни: Асока»: Приблизна дата зйомок натякає на дату виходу

У березні 2023 року повідомлялося, що Найт підписав контракт із проектом, замінивши сценаристів Деймона Лінделофа та Джастіна Брітт-Гібсона. Lucasfilm намагається розповісти найкращу історію про нову Академію джедаїв, але, схоже, виробництво знову затягнулося. Про відхід сценариста розповів портал Puck News.

Варто зазначити, що раніше стало відомо про “заморожування” нових “Зоряних воєн”.

Шармін Обейд-Чіной досі є режисером фільму, який стане її дебютом у повнометражному кіно; Раніше вона була режисером епізодів «Міс Марвел» та документальних фільмів.

Відхід Найта може розчарувати деяких шанувальників франшизи, оскільки він працював над серіалом «Гострі козирки». З чуток, у нього виникали творчі конфлікти з керівництвом студії.

Читайте також: «Зоряні війни: Андор» 2 сезон буде кращим, ніж 1 сезон

Наступним фільмом “Зоряні війнистане “Мандалорець і Грогу, який вийде у травні 2026 року. Очікується, що приквел про джедаїв від режисера Логана дебютує в кінотеатрах у грудні 2026 року.

Прокрутка до верху