Головна » Зйомки «Мандалорця і Грогу» були завершені за півтора року до прем’єри

Зйомки «Мандалорця і Грогу» були завершені за півтора року до прем’єри

Зйомки «Мандалорця і Грогу» були завершені за півтора року до прем'єри (Фото: google)

Зйомки «Мандалорця і Грогу» були завершені за півтора року до прем’єри (Фото: google)

Статус повнометражних фільмів за «Зоряними війнами» останнім часом постійно змінюється, але не можна заперечувати популярність серіалу франшизи на Disney+.

Читайте також: Зірка “Чужого” зіграє головну роль у фільмі “Зоряні війни: Мандалорець і Грогу” – Чутки

Першим стрімінговим шоу, яке в певному сенсі перезапустило всесвіт, став «Мандалорець». Проект познайомив глядачів з чарівною Грогу, яку ласкаво називали Малюком Йодою. Після трьох сезонів і декількох спін-оффів дует отримає кінотеатральний фільм «Мандалорець і Грогу».

За словами Пака, зйомки картини завершені. Знімальний процес стартував 17 червня 2024 року і тривав близько трьох місяців. Оскільки у фільмі використовувалися технології StageCraft та Volume від ILM, майже всі сцени були зняті на сцені, і ми не побачили жодних злитих фотографій з виробництва.

Мандалорець і Грогу

Що стосується акторського складу «Мандалорця» та «Грогу», то єдиним підтвердженим актором є Педро Паскаль у ролі Діна Джаріна. Сігурні Вівер («Чужий» і «Аватар») вела переговори про те, щоб приєднатися до проекту в загадковій ролі. Режисером виступив творець шоу Джон Фавро.

На проєкт покладають великі надії, адже це буде перший повнометражний реліз франшизи з 2019 року, коли вийшов фільм «Зоряні війни: Сходження Скайвокера». Схід сонця». Фільм про передісторію джедаїв також знаходиться в розробці – він може вийти в тому ж році, що і сольний фільм Мандалорця.

Прем’єра «Мандалорця і Грогу» відбудеться 22 травня 2026 року.

Прокрутка до верху