Головна » Підтверджено першого героя, який з’явиться у фільмі “Месники 5”

Підтверджено першого героя, який з’явиться у фільмі “Месники 5”

Підтверджено першого героя, який з'явиться у фільмі "Месники 5" (Фото: google)
Підтверджено першого героя, який з’явиться у фільмі “Месники 5” (Фото: google)

Нове фото від Marvel Studios тизерить кросовер “Месники 5” (раніше називався “Месники: Династія Канга”), вказуючи на одного героя, який опиниться в центрі уваги.

Читайте також: Оновлений склад “Месників” став відомим у витоку Marvel

«Месники 5» стане першим фільмом MCU, в якому буде представлена команда наймогутніших героїв Землі (і не тільки) з часів «Месників: Завершення» 2019 року. Це робиться, щоб допомогти зв’язати сагу про Мультивсесвіт воєдино.

Не дивно, що це один із трьох найважливіших фільмів саги про Мультивсесвіт (поряд із «Дедпулом і Росомахою» та «Месниками: Таємні війни»). Однак, оскільки склад команди кардинально змінився після «Саги нескінченності», шанувальники MCU задаються питанням, хто з героїв міг би взяти на себе лідерство зараз.

Не дивно, що герой MCU зіграв головну роль у фільмі «Месники 5»

На панелі Disney на CinemaCon 2024 голова Walt Disney Studios Алан Бергман розповів про найважливіші франшизи студії. Зокрема про святкування «Месників 5». Бергман натякнув, що в найближчі кілька років будуть “великі історії”, включаючи кросовер кінематографічного всесвіту Marvel:

Протягом наступних кількох років ми продовжуватимемо розповідати більше чудових історій у наших найбільших франшизах, включаючи «Аватар», «Месники», «Зоряні війни», «Історію іграшок» та «Крижане серце».

У супроводі анонсу Disney показав колаж, в якому Тор, якого зіграв Кріс Хемсворт, став обличчям Месників.

Підтверджено першого героя, який з’явиться у фільмі “Месники 5” (Фото: google)

Це промо ніби натякає на видатну роль Бога грому у фільмі «Месники 5». Не виключено, що він стане одним з лідерів нової команди.

Фільм все ще не має офіційної назви після того, як Disney видалив підзаголовок «Династія Канг». Це сталося після того, як Джонатан Мейджорс був звільнений з ролі Канга Завойовника. Швидше за все, найближчим часом буде названа заміна Мейджорсу, оскільки зйомки мають розпочатися у 2025 році.

Наразі “Месники 5” мають дебютувати в кінотеатрах 1 травня 2026 року.

Прокрутка до верху