Головна » Новий проект Naughty Dog не переосмислить сприйняття відеоігор

Новий проект Naughty Dog не переосмислить сприйняття відеоігор

Новий проект Naughty Dog не переосмислить сприйняття відеоігор (Фото: google)
Новий проект Naughty Dog не переосмислить сприйняття відеоігор (Фото: google)

Генеральний директор Naughty Dog Ніл Дракманн нещодавно поділився своїми словами, зібраними під час внутрішнього інтерв’ю Sony, про «майбутнє розваг». За його коментарями, наступна гра студії може «переосмислити масове сприйняття ігор».

Читайте також: The Evil Within 3 скасовано: Xbox закрила одразу кілька студій Bethesda

В інтерв’ю Sony Дракманна запитали, чи є якесь бачення або проект, який він сподівається реалізувати в індустрії розваг. У відповідь він сказав, що існує «нове розуміння ігор». І це частково викликане екранізаціями, які знайомлять з відеоіграми більше людей, які інакше не змогли б їх випробувати. Серіал Last of Us, другий сезон якого вийде незабаром, а також шоу Fallout від Amazon – два приклади, які він навів.

Більшість його відповідей стосувалися таких нових точок входу в ігри і того, як вони можуть зацікавити цим хобі когось, хто інакше не знав би про The Last of Us або Fallout. Наприкінці своєї відповіді він натякнув, що і він, і решта Naughty Dog продовжать працювати. Але про переосмислення сприйняття ігор масами не йдеться.

Отже, я не тільки в захваті від цієї гри, яку ми створюємо, і це щось дійсно нове для нас. Але я також радий побачити, як світ реагує на неї. Через The Last of Us та успіх серії люди навіть поза іграми стежать за нами, щоб побачити, що ми випустимо далі. Я дуже радий побачити, якою буде реакція на цей проект – а я вже занадто багато сказав. Отже, ви питаєте мене про проекти моєї мрії. Мені дуже пощастило працювати над моїми улюбленими іграми з неймовірними співробітниками, яким я дуже вдячний.

Загалом, його коментарі про наступну гру, над якою працює Naughty Dog, були досить стандартними і дуже відповідали тому, що розробники іноді говорять про свої наступні проекти. Це також далеко від коментаря «переосмислити традиційне сприйняття ігор», який з’явився в опублікованому інтерв’ю Sony. Цей коментар, який приписують Дракманну, швидко розкритикували в Інтернеті, оскільки люди насміхалися над припущенням, що наступна гра Naughty Dog буде настільки глибокою, що змінить думку про гру в цілому. Але, схоже, він взагалі ніколи цього не говорив.

Також зазначалося, що з опублікованого інтерв’ю прибрали його коментарі про адаптації. Це так захоплююче, каже він, «не тому, що ігри повинні бути фільмами або телешоу, але я думаю, що це просто відкриває очі групі людей, які просто не знали про досвід, який існує в іграх».

Прокрутка до верху