Головна » Цифровий реліз фільму «Планета мавп: Нове королівство»: Дата виходу

Цифровий реліз фільму «Планета мавп: Нове королівство»: Дата виходу

Цифровий реліз фільму «Планета мавп: Нове королівство»: Дата виходу (Фото: google)
Цифровий реліз фільму «Планета мавп: Нове королівство»: Дата виходу (Фото: google)

Цифровий реліз фільму «Планета мавп: Нове королівство» (Kingdom of the Planet of the Apes) ось-ось захопить ваші вітальні.

Читайте також: Відгуки про фільм “Планета мавп: Нове королівство”: Що кажуть видання?

Як повідомляє PEOPLE, 20th Century Studios випустить нову частину пригодницької франшизи в цифрових магазинах 9 липня, а 27 серпня 2024 року у форматах 4K Ultra HD, Blu-ray та DVD. Домашній реліз відбудеться через два місяці після виходу фільму в кінотеатрах.

Видання 4K UHD включає повнометражну альтернативну версію фільму з незавершеними візуальними ефектами, щоб підкреслити гру акторів. Ця версія буде показана в порівнянні з фінальною версією.

Альтернативна версія також включає додаткові аудіокоментарі режисера Веса Болла, монтажера Дена Циммермана та супервайзера візуальних ефектів Еріка Вінквіста.

Додаткові бонусні матеріали включають 14 видалених і розширених сцен, а також документальний фільм про виробництво фільму.

Світові касові збори картини перетнули позначку в 375 мільйонів доларів, що можна вважати успіхом при бюджеті в 160 мільйонів. Враховуючи, що роздача триватиме ще кілька тижнів, проект має охопити 400 мільйонів у всьому світі.

Що відомо про фільм «Планета мавп: Нове королівство»?

Основний сюжет наступної частини франшизи зосереджений на Ної (Оуен Тіг), Мей (Фрея Аллан) і Раку (Пітер Мейкон). Вони борються проти нового лідера мавп Проксіма Цезаря (Кевін Дюран). З тих пір, як Disney і 20th Century Studios натякнули, що фільм може стати початком нової трилогії «Планета мавп», з’явилася цікавість, чи натякне новий фільм на майбутнє серіалу. Голлівуд зазвичай використовує сцени після титрів у великих франшизах, щоб проінформувати глядачів про наступну частину. У зв’язку з цим виникли питання про те, чи є вони у фіналі Planet of the Apes: The New Kingdom.

Прокрутка до верху