Головна » Чи є сцена після титрів у «Нікчемному я 4»? Що відомо

Чи є сцена після титрів у «Нікчемному я 4»? Що відомо

Чи є сцена після титрів у «Нікчемному я 4»? (Фото: google)
Чи є сцена після титрів у «Нікчемному я 4»? (Фото: google)

Фільми франшизи «Нікчемний я» вже давно завоювали серця глядачів своїм унікальним стилем, персонажами, що запам’ятовуються, і гумором, який подобається як дітям, так і дорослим. З виходом нової частини серіалу у фанатів виникає закономірне питання: чи є сцена після титрів у «Нікчемному я 4»?

Сцени після титрів стали популярним прийомом у кінематографі завдяки фільмам Marvel Studios. Ці короткі епізоди додають додаткову інформацію, готують ґрунт для продовження або просто розважають глядачів, які залишаються до кінця шоу. У франшизі «Нікчемний я» такі сцени були і в попередніх частинах.

Читайте також: Найочікуваніші мультфільми 2024 року: Добірка

Нікчемний я 4: чого чекати після титрів?

Ми можемо підтвердити, що в «Нікчемному я 4» немає сцени після титрів. При цьому на початку титрів є кілька кумедних моментів з міньйонами, тому не поспішайте виходити із зали.

Після всіх титрів на вас нічого не чекає, але самі титри регулярно «коментують» міньйони, що з’являються то тут, то там. Ці маленькі жовті істоти стали невід’ємною частиною франшизи і часто використовуються для жартівливих вставок і додаткових сцен, які продовжують радувати глядачів навіть після фіналу фільму.

Навіть якщо сцени після титрів трапляються не завжди, варто затриматися на них. Це данина поваги роботі людей, які працювали над фільмом, що є вагомим приводом залишитися в залі до кінця показу.

Прокрутка до верху