Головна » Тизер мультфільму “Думками навиворіт 3” від голови Pixar

Тизер мультфільму “Думками навиворіт 3” від голови Pixar

Тизер мультфільму "Думками навиворіт 3" від голови Pixar (Фото: google)

Тизер мультфільму “Думками навиворіт 3” від голови Pixar (Фото: google)

“Думками навиворіт 2” став величезним хітом для Pixar, встановивши новий рекорд касових зборів серед мультфільмів і порадувавши глядачів по всьому світу.

Звичайно, після таких показників у прокаті мимоволі замислюєшся, чи буде третя частина «Думками навиворіт». Поки що офіційного оголошення не було, але голова студії Піт Доктер сказав Fandango, що вони «думають над ідеями» щодо того, як може виглядати продовження.

Читайте також: Коли вийде фільм «Думками навиворіт 3»? Сиквел включатиме ідеї крою

Ми перебуваємо в тому ж становищі, в якому були після першого «Думками навиворіт». Ми просто думаємо: «Добре, якби ми збиралися щось робити, що б це було?» І ми просто думаємо про ідеї. Хто знає?

Він зазначив, що ідеї з “Думками навиворіт” і Думками навиворіт 2 можуть бути використані в потенційному триквелі. За його словами, коли він знімав оригінал, то відчував, що є багато місця для роботи.

Мені б хотілося, щоб здавалося, що ми побачили лише 3% цього величезного світу, а решта все ще затьмарена туманом. Тож є багато чого досліджувати, багато речей, які ми намагалися використати в першому фільмі або в другому, які не спрацювали з сюжетних причин — вони не вписувалися тематично — тому нам є з чим пограти.

Тизер мультфільму “Думками навиворіт 3”

Головоломка 1 / Pixar

В рамках виставки D23 компанії Disney і Pixar представили анімаційний серіал у всесвіті Inside Out, який називається Dream Productions. Це допоможе скоротити очікування третьої частини.

Події відбуваються між першою і другою стрічками. Сюжет розгортається в студії, де для Райлі щовечора вигадуються мрії. Використовуючи спогади героїні, емоції, «покращують» їх, створюючи сни.

Шоу вийде у 2025 році на Disney+. Це перший повноцінний серіал від Pixar.

Прокрутка до верху