Головна » Ендрю Гарфілд підтвердив своє повернення і назвав акторів, з якими хоче знятися

Ендрю Гарфілд підтвердив своє повернення і назвав акторів, з якими хоче знятися

Ендрю Гарфілд підтвердив своє повернення і назвав акторів, з якими хоче знятися (Фото: google)
Ендрю Гарфілд підтвердив своє повернення і назвав акторів, з якими хоче знятися (Фото: google)

Ендрю Гарфілд останнім часом рідко з’являвся, і зараз здається, що він готовий повернутися, а також не проти попрацювати з певним актором.

Читайте також: Трейлер фільму “Дивовижна Людина-павук 3: Новий початок” повернув Ендрю Гарфілда. Чи вийде він у 2025 році?

Під час нещодавнього інтерв’ю THR з нагоди прем’єри драми “Час жити” від студії А24 актор розповів про свою кар’єру. Зокрема, його запитали, чи закінчив він академічну відпустку. Він відповів позитивно, зазначивши, що зараз активно шукає нові ролі. Звичайно, фанати Marvel відзначили це як натяк на повернення до ролі Людини-павука, як у кросовері «Месники: Секретні війни».

[сміється.] Я думаю так. Так, я думаю, що я радий знову працювати. Я відчуваю себе вільніше, я відчуваю, що мене більше цінують. Я відчуваю себе більш радісним. Я відчуваю себе більш усвідомленим. Я відчуваю себе цілком усталеним як людина в світі, як актор. Тепер я знаю себе досить добре, щоб отримувати більше задоволення… Я все ще божевільний – коли я на знімальному майданчику, я як собака з кісткою, і я одержимий якимось дивним духом, який ніколи не буває задоволений – але це ніколи не зміниться, і я не хочу це змінювати.

Крім того, Ендрю запитали, чи є знаменитості, з якими він хотів би працювати. У нього був досить довгий список, але особливо він відзначив Райана Гослінга.

Я б із задоволенням з ним працював. Я проходила прослуховування у Райана 20 років тому, і з тих пір мені захотілося щось з ним зробити. Він мене дуже надихає.

Інших зірок Гарфілд перерахував: Меріл Стріп, Том Хенкс, Зендая, Остін Батлер, Тімоті Шаламе, Едді Редмейн і Кілліан Мерфі.

“Час жити” з Гарфілдом та Флоренс П’ю у головних ролях вийде 11 жовтня. Фільм отримав позитивні відгуки критиків.

Прокрутка до верху