Головна » Підтверджено героїв “Месників 5”: Подробиці

Підтверджено героїв “Месників 5”: Подробиці

Підтверджено героїв "Месників 5" (Фото: google)
Підтверджено героїв “Месників 5” (Фото: google)

Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Доктора Стренджа в кінематографічному всесвіті Marvel, офіційно підтвердив свою участь у зйомках нового фільму Месники 5“.

Актор розповів, що зйомки розпочнуться наступного року, що викликало хвилю захоплення серед шанувальників супергеройської саги. У нещодавньому відео від Netflix співачка Strange заявила: “Насувається шторм”. Ці слова лише підігрівали інтерес публіки.

Читайте також: 5 років з релізу фільма “Месники: Завершення”: Актор MCU представив новий кліп

Доктор Стрендж, один із найхаризматичніших і наймогутніших героїв Marvel, раніше відігравав ключову роль у розвитку сюжету фільму «Месники: Війна нескінченності». Його здатність маніпулювати часом і простором, а також глибокі знання магії зробили його незамінним членом команди. З огляду на його подорож мультивсесвітом, герой має зіграти важливу роль у майбутньому кросовері.

Підтверджено героїв “Месників 5” (Фото: google)

Стрендж – другий повністю викритий герой у «Месниках 5». Раніше стало відомо про появу Тора у виконанні Кріса Хемсворта.

На даний момент подробиці сюжету «Месників 5» залишаються в таємниці. Однак, з огляду на масштаб і значимість франшизи, можна очікувати грандіозних сцен і повернення улюблених персонажів. Marvel Studios відома своїм умінням тримати інтригу до останнього моменту, але раніше чутки розкривали головних лиходіїв.

Ми з нетерпінням чекаємо 2025 року, коли почнуться зйомки, і сподіваємося, що Marvel подарує нам ще одну незабутню главу. А поки що ми можемо лише будувати теорії.

Прем’єра фільму-коміксу запланована на травень 2026 року.

Прокрутка до верху