Головна » DC Studios випустила трейлер свого першого фільму

DC Studios випустила трейлер свого першого фільму

DC Studios випустила трейлер свого першого фільму (Фото: google)
DC Studios випустила трейлер свого першого фільму (Фото: google)

Перший фільм DC Studios вийде в кінотеатрах вже цього року, а видання The Direct повідомляє, що реліз трейлера проекту відбудеться 26 серпня.

Читайте також: Усі анонси Marvel Studios на SDCC 2024 – чутки від інсайдера

Йдеться про документальний фільм про Крістофера Ріва, який зіграв Супермена у 1970-х роках. Актор пережив нещасний випадок в 1995 році, коли впав з коня і залишився паралізованим.

«Super/Man: The Christopher Reeve Story» розповідає про період життя Ріва після цієї аварії. Слоган фільму: «Чоловік. Батько. Боєць. Герой».

Оновлення. Перший трейлер можна подивитися нижче:

Зазначається, що хоча останні фільми 2023 року розширеного всесвіту DC та анімаційні проекти “Криза на нескінченних землях”, “Вартові” технічно виробляє DC Studios, офіційно вони не були позначені логотипом студії. Чого не скажеш про документальний фільм Super/ManThe Christopher Reeve Story, постер якого ви можете побачити нижче – з логотипом DC Studios:


DC Studios

Спочатку документальний фільм про життя Крістофера Ріва показали на кінофестивалі «Санденс». The Direct пише з посиланням на The Wrap, що після цього, у березні 2024 року, Warner Bros. Discovery придбала фільм, який отримав визнання критиків, за 15 мільйонів доларів.

«Супер/Людина: Історія Крістофера Ріва» вийде в обмеженому дводенному прокаті 21 та 25 вересня у США, а в кінотеатрах Великої Британії вийде 1 листопада.

Список майбутніх проектів DC Studios:

Що стосується трейлера фільму “Супермен” Джеймса Ганна, то автор статті бачить старт маркетингової кампанії фільму не раніше початку 2025 року.

Нагадаємо, що після завершення розширеного всесвіту DC з «Акваменом і загубленим королівством» на горизонті з’явився новий кінематографічний всесвіт DC, який має перезапустити попередню лінійку. Супернема, Бетмена та інших персонажів зіграють нові актори. Однак паралельно з цим новим кінематографічним всесвітом продовжуватимуть виходити незалежні проекти DC, які або існують самі по собі, як «Джокер» Хоакіна Фенікса, або у власному маленькому всесвіті, як «Бетмен» Роберта Паттінсона та його спін-офф «Пінгвін» з Коліном Фарреллом.

DC Studios, яка працює над новим кінематографічним всесвітом DC, відносить всі ці незалежні проекти до категорії «Інші світи». Студія визнає їх існування, але як щось, що відбувається в паралельній реальності. Зараз незрозуміло, коли релізи офіційно потраплять у цю категорію, і які з них точно потраплять у цю категорію, а які ні.

Прокрутка до верху